Welkom op het reisdagboek van Hans en Grada - Reisverslag uit Straatsburg, Frankrijk van Grada en Hans Meer - WaarBenJij.nu Welkom op het reisdagboek van Hans en Grada - Reisverslag uit Straatsburg, Frankrijk van Grada en Hans Meer - WaarBenJij.nu

Welkom op het reisdagboek van Hans en Grada

Door: Grada

Blijf op de hoogte en volg Grada en Hans

10 Mei 2010 | Frankrijk, Straatsburg

Hallo allemaal,

Hierbij ons welkomst bericht. Iedere keer als wij een niew verslag hebben geschreven ontvang je een emailtje en kan je het hier lezen. We zullen ook foto's plaatsen zodra ze er zijn.

Hartelijke groet,
Hans en Grada

• 10 Mei 2010 - 20:08

Harold:

Hey helemaal gaaf. Groeten uit regenachtig nederland

• 10 Mei 2010 - 21:53

Lydia En Nico:

Hoi Hans en Grada

Wat origineel, zo kunnen we jullie volgen, spannend hoor. Aks ik het zo zie is het weer bij jullie ook niet lekker. Het kan dus alleen maar beter worden. Goede vaart en liefs uit Spanje

• 10 Mei 2010 - 22:03

Arno & Giny:

Toch voor elkaar gekregen deze site !
    Heel leuk om regelmatig van jullie te gaan horen.
    We kijken er naar uit .

Groeten van ons.

• 11 Mei 2010 - 05:21

Richelle, Sebastiaan:

Hoi ome Hans en tante Grada, geweldig.... leuke manier om zo op de hoogte te blijven. Geniet van deze geweldige reis. Groetjes van ons allemaal.

• 11 Mei 2010 - 06:43

Doede:

Goede Morgen Hans, Grada,
    Van Parijs naar Strasbourg moet toch ook al een aardige reis geweest zijn. Goede vaart mooi weer en hoor graag van jullie.
    Groeten uit Delft

• 11 Mei 2010 - 08:32

Wil V.d. Berg :

Hallo luitjes

Gé zit in Frankrijk, en de grote computer ia stuk. Ik kan alleen via mijn lap-top mail ontvangen en versturen.
    Een goede reis toegewenst en groetjes aan allemaal

Wil.

• 11 Mei 2010 - 14:48

Saskia:

Leuk idee zo'n reisdagboek! Vinden jullie het goed als ik deze link op de Pilotclubsite zet? Dan kan iedereen meegenieten van jullie reisverhaal.
    Gr en goede reis!

• 11 Mei 2010 - 15:03

Corry & Albert:

Hoi Grada en Hans,

Gisteren van Corry gehoord over jullie reis, via de Donau, naar de Zwarte Zee en dan nog eventjes Istanbul aandoen. 't Lijkt mij best schitterend en avontuurlijk. Wij kijken uit naar jullie volgend reisverslag. Goede reis en nog veel belangrijker.. een goede en gezonde terugreis.

• 11 Mei 2010 - 15:50

Jacques En Martha:

Hallo Hans en Grad,
    leuk idee om dit zo te doen.Het is hier ook erg koud, wordt vanzelf warmer.Geniet ervan, we zullen het blijven volgen. Hart.groetjes van Jac en Martha.

• 12 Mei 2010 - 15:21

Leen En Tilly:

Leuk van jullie te horen!Leen is vandaag geopereerd aan z'n halsslagader, die was verstopt. Gaat nu weer goed met hem. Wij volgen jullie reis met veel plezier. groetjes

• 12 Mei 2010 - 17:09

Kees Lucia:

Hoi, wij waren al nieuwsgierig hoe het met jullie is. Deze manier van communiceren is erg leuk en zo kunnen we jullie volgen met alle belevenissen van dien.Nu nog wat beter weer want het is hier koud en regenachtig en volgens mij bij jullie niet veel beter.Gisteravond nog Jannie van Han gesproken.Ze vonden het weer erg leuk om met jullie te varen.We kijken uit naar jullie verslag. Goede reis!

• 12 Mei 2010 - 19:03

Theo & Agnes:

Wij zullen de site met spanning blijven volgen. Heel veel mooie nieuwe ervaringen.

Groeten

• 17 Mei 2010 - 21:39

Marleen:

leuk om jullie zo te kunnen volgen. We wensen jullie een mooie reis en zoeken jullie op!

• 19 Mei 2010 - 07:00

Jan En Mariszkà Bos:

Beste Grada, Hans, Ria en Wil.
    Wat leuk om jullie op deze manier te kunnen volgen. We wensen jullie heel veel plezier en geniet ervan.
    Heel veel groetjes,

Jan en Mariszkà